Följ upp din jobbansökan

Följ upp jobbansökan

Följ upp din ansökan innan du fått svar

De flesta arbetsgivare älskar personer som tar egna initiativ och visar ambition. Du kan enkelt visa att du är just en sådan person genom att följa upp din jobbansökan istället för at vänta på besked. Det visar att du är intresserad av tjänsten, företaget och att du har ett indre driv och dessutom får arbetsgivaren upp ögonen för ditt namn.

Läs artikeln

Fler CV:s i samlingen

Nu har vi utökat vår samling med riktigt bra CV-mallar i Word med två stycken av den moderna sorten. Den ena är (övre bilden nedan) är för personer med lite längre erfarenhet som söker arbeten med ganska högra krav på utbildning, färdigheter och arbetslivserfarenhet. Den andra passar väldigt bra för studenter, nyexaminerade eller personer som vill in på arbetsmarknaden efter en tids frånvaro. Detta är två av våra 44 mallar.

Modern CV mall - gratis
CV mall för studenter och nyexaminerade

Nya CV-mallar

CV mall gratis word   Informativ CV mall

Två nya CV-mallar till kollektionen

Nu har vi lagt till ytterligare två riktigt vassa CV-mallar till vår redan stora kollektion av Word-mallar. De två tillskotten är åt det mer enkla hållet men är ändå moderna då de innehåller element som bild och profil. Enkelheten ligger främst i den tydliga strukturen och att du utan svårigheter kan redigera i dem, vare sig dig är färg, typsnitt eller CV-bild. Under våren kommer vi lägga till fler nya mallar i Word men också i Adobe Photoshop, Illustrator och Indesign. Missa inte dem!