CV-exempel

CV-exempel

Låt dig inspireras av våra CV-exempel

Det kan vara väldigt svårt komma igång med sina jobbansökningar och skriva sitt CV och personliga brev. Det kan då vara bra att få ta del av ett CV-exempel och se hur någon annan gjort. Ladda ner något eller några av våra exempel nedan – givetvis helt gratis!

CV exempel

CV-exempel som hjälper dig bli anställd

Det verkar många gånger lätt att skriva ett CV men när man väl sätter sig ner och ska börja tar det stopp, man drabbas av skrivkramp och brist på kreativitet. Därför har vi skapat ett gäng exempel på riktigt bra utformade CV:s som tillsammans med ett lika bra personligt brev hjälper dig att komma igång och därmed minskar ångesten kring det betydligt. Våra CV-exempel utgår från riktiga jobbannonser för att verkligen för den rätta känslan i dem, ett CV ska nämligen alltid utgå från den tjänst du söker och det företag du söker dig till. Skickar du samma CV till alla arbetsgivare är risken stor att din ansökan hamnar direkt i papperskorgen.

Så ladda ner något av exemplen ovan och använd som stöd och inspiration för din ansökan. Ta efter strukturen och känslan i dem och anpassa efter din egna erfarenheter och färdigheter. Då är vi övertygade om att du ökar dina chanser rejält till att få komma på anställningsintervju.

Om våra CV:s

Våra exempel är med texter från riktiga ansökningar som vi fått tillåtelse att använda men vi har ändrat detaljer i det för att göra det mer anonymt. Givetvis är exemplet från en ansökan som togs emot väldigt väl av rekryterare, det gick bra helt enkelt. Ta inspiration från denna ansökan men kopiera inte rakt av, gör det till ditt CV. Lägg gärna till en del som ”Projekt” och beskriv olika projekt du deltagit i och vad din roll var i dem. Se också till att kombinera ditt vassa CV med ett precis lika vasst personligt brev!

Var nog med att anpassa ditt CV efter dig själv men utgå från känslan och uppbyggnaden i det. När du är klar, kontrollera det med hjälp av vår checklista för CV:s.