CV-hjälp, låt experter lyfta ditt CV!

Är du i behov av hjälp med ditt CV? Vi hjälper dig

Får du inte komma på intervjuer eller har du problem med att få ihop ett riktigt bra CV och/eller personligt brev? Många gånger kan familj och vänner vara till stor hjälp med att ge råd eller korrekturläsa din ansökan men ibland behöver man professionell hjälp för att få ihop en jobbansökan som betydligt ökar dina chanser att få komma på en intervju och ett steg närmare drömjobbet. Då kan vi på CV-mallar.net vara till hjälp!

Granskning av CV – billigare och bättre än att skapa helt från noll

Vi tror på dig och din förmåga att skriva ett CV, vi tror på att ett CV blir ärligare och bättre om grunden skapas av en själv. Ladda ner en av våra CV-mallar och fyll i den, följ våra tips på hur du skriver ett bra CV och skicka sedan in det till oss. Vi korrekturläser ditt CV och/eller ditt personliga brev enligt följande:

1. Vi ser över om ditt CV och eller personliga brev är säljande

Det är otroligt viktigt att ditt CV säljer dig på rätt sätt. Vi ser över helheten för att klargöra om ditt CV kommer fånga uppmärksamhet och intresse.

2. Kontrollerar stavning och ton

En ansökan full stavfel och dåligt språk kommer hamna i papperskorgen direkt. Ofta räcker det med ett litet stavfel eller särskrivning för att ditt CV hamnar i papperskorgen, och det bara av ett slarvfel. Vi ser till att ditt CV är språkmässigt perfekt!

3. Rådgivning om layout och val av CV-mall

Utseende på ditt CV är givetvis viktigt och bör vara valt efter den typ av tjänst du söker. Vi kontroller att du valt rätt och skickar en rekommendation på en annan mall om den inte passar din yrkesroll och erfarenhet.

4. Uppbyggnaden och strukturen

Ett CV ska vara lättläst och läsaren ska snabbt hitta runt i det. Våra CV-mallar ger dig rätt struktur per automatik men behöver alltid kontrolleras innan du skickar iväg ditt CV. Att få till rätt uppbyggnad av ett personligt brev är desto svårare och kräver både kunskap och erfarenhet.

5. Anpassning efter tjänsten du ska söka

Vet du vilken tjänst du ska söka och på vilka företag? Ett CV bör alltid vara anpassat efter varje tjänst du söker. Det är bra att ha en grund att utgå från men olika företag efterfrågar olika saker och genom att anpassa det. Vi ser till att din ansökan är anpassad vilket kommer öka dina möjligheter betydligt.

Så här går det till att få CV-hjälp från oss:

 1. Du skickar in ditt CV, personliga brev eller både och till oss genom formuläret nedan. Meddela i samband med det vilken typ av tjänst du ska söka.
 2. Vi skickar dig en faktura.
 3. Du betalar fakturan.
 4. Vi läser noga igenom dina inskickade dokument och använder vår expertis och erfarenhet för att ge dig feedback på dem.
 5. Vi skickar dig, via epost, vår granskning inom 3-5 arbetsdagar.

 


Endast CV – 500:-
Endast Brev – 400:-
CV+Brev – 750:-


Vi kommer ge dig feedback på bland annat det här

 • Du får reda på vilka luckor som finns i ditt CV och Personliga brev.
 • Tips på hur du ska strukturera dina dokument så att arbetsgivaren snabbt kan skapa sig en fördelaktig bild av dig som person.
 • Rättning av felstavningar och felaktiga meningsuppbyggnader.
 • Saker som saknas och som behöver inkluderas.
 • Tips på hur du ska förklara eventuella luckor i ditt CV.
 • Vi tipsar dig hur du bör skriva om du kommer direkt från studier eller inte haft ett arbete tidigare.
 • Tips på olika färdigheter och kunskaper som kommer efterfrågas och som du inte har lagt till i ditt CV.
 • Kommentarer om meningsbyggnad eller ordval som vi har synpunkter på.

 

Observera att vi inte skriver om några CV:s eller personliga brev utan kommer med kommentarer och råd på vad som behöver ändras och hur du bäst gör det.

Använd detta formulär för att göra din beställning av granskning.