CV-mall Administratör

CV mall administratör

Perfekt CV för dig som är administratör

En perfekt mall för dig som söker jobb som administratör inom alla typer av företag och organisationer. Mallen är stilren, utförlig och passar yrkeskategorin mycket bra.

Denna CV-mall är framtagen av vår experter för att passa bland annat dig som söker arbete som administratör. Den är stilren i sin design och är utförlig då en som arbetar inom administration ofta måste kunna många olika delar. Administratör cv mall har de viktigaste delarna för ett framgångsrikt jobbsökande och innehåller en sammanfattning för att beskriva dig själv och dina mål där du snabbt kan fånga läsarens intresse. Mallen innehåller även de självklara delarna som arbetserfarenhet och utbildning men också en del där du kan beskriva dina särskilda färdigheter och kunskaper och därmed få glänsa lite.

Alla vår mallar är skapta i Word och därmed enkla att redigera i. Så, du lägger enkelt till avsnitt du vill ha med, byter typsnitt eller klistrar in en bild om du önskar så. Du laddar ner den gratis nedan.

Filformat: .docx
Storlek: 105 kB
Version: 1.0
Nedladdning: Gratis

FLER MALLAR SOM KAN PASSA DIG

Word-mallar som är gratis att ladda ner

Enkel CV mall
Mall skriva cv
Snygg och gratis cv-mall

Bra tips för dig som ska skriva CV för ansökan till Administratör

Att tänka på när du ska söka jobb som administratör

 • Se till att hålla ditt CV kort och att göra din beskrivningar så kortfattade som möjligt. Tänk på att läsaren förmodligen kommer läsa väldigt många brev och helst vill fånga det viktigaste direkt. Har du massor av text är det lätt att de missar det. Du har ju sedan brevet på dig att vara mer utförlig i vad du åstadkommit och vad som driver dig.
 • Hur ofta googlar du på någon du ska träffa för första gången? Förmodligen varje va? Det gör garanterat den som blir nyfiken på din ansökan också. Så se till att inte ha en hemlig Facebook-sida där endast seriösa bilder syns och gör även så med andra sociala medier du är med på. Har du en Linkedin-sida, se till att den är maximerad för den typ av jobb du är intresserad av.
 • Du ska ju söka jobb som administratör så se till att nyttja din sammanfattning till att lyfta delar som passar just en som ska arbeta som det. Du kopplar sedan det du skriver i ditt CV med profil, erfarenheter, utbildning och skills på ett snyggt sätt till ditt personliga brev. Det kommer att ge ett väldigt seriöst och genomarbetet intryck.

CV-exempel för administratör

I en värld där första intrycket ofta avgör, är ditt CV avgörande för om du ska få chansen till en intervju och därmed nästa jobb, eller inte. För en administratör är det viktigt att framhäva relevanta färdigheter och erfarenheter för att sticka ut. Det här är ett exempel på hur du kan strukturera ditt CV för att öka dina chanser på arbetsmarknaden.

Sammanfattning
I sammanfattningen bör du kort presentera dig själv och dina starkaste egenskaper. Till exempel: ”Erfaren administratör med över 5 års erfarenhet inom offentlig och privat sektor. Mycket god organisationsförmåga och en passion för effektivisering av arbetsflöden. Känd för att vara en pålitlig lagspelare som alltid levererar i tid och med kvalitet.”

Arbetslivserfarenhet
Här listar du dina tidigare anställningar, från det senaste till det äldsta. Betona både dina ansvarsområden och dina prestationer. Så här kan det se ut:

Administrativ assistent, XYZ Företag, 2021-2023

 • Ansvarade för daglig administration så som dokumenthantering, mötesplanering och kommunikation med kunder.
 • Ledde ett projekt för att digitalisera arkiveringssystemet, vilket minskade pappersanvändningen med över 40%.

Utbildning
I detta avsnitt anger du din formella utbildning. Inkludera relevanta kurser eller certifieringar. Exempel:

 • Kandidatexamen i Företagsekonomi, ABC Universitet, 2015-2019
 • Certifierad i Microsoft Office och Adobe Photoshop, 2020

Färdigheter
Avsluta med en lista på dina färdigheter som är relevanta för rollen som administratör. Inkludera både mjuka och hårda färdigheter. Exempel:

 • Utmärkt på att hålla deadline och på multitasking
 • Mycket god kunskap i MS Office, särskilt Excel och PowerPoint
 • Mycket god kommunikationsförmåga, både skriftligt och muntligt
 • Förmåga att arbeta både självständigt och i team

Ett välstrukturerat och snyggt CV är en nyckel för att locka arbetsgivarens uppmärksamhet. Se till att anpassa ditt CV till den specifika rollen och framhäva de erfarenheter och färdigheter som gör dig till den bästa kandidaten för jobbet. Ladda även ner en snygg CV-mall som passar ändamålet, förslagsvis den ovan. Lycka till med ditt jobbsökande!

Titta gärna igenom resten av våra kloka CV-tips innan du börjar skriva ditt CV.