CV-mall för gymnasieelever

Informativ CV mall

Perfekt CV för gymnasieelever

En perfekt mall för dig som studerar på gymnasiet och ska söka ditt första jobb eller ett sommarjobb. Mallen är stilren, innehåller de rätta elementen, en CV-bild och kan enkelt anpassas efter dina behov.

Denna CV-mall är framtagen av våra experter för att egentligen passa den med mycket erfarenhet men med små enkla förändringar blir den en perfekt CV-mall för gymnasieelever. Då du förmodligen inte har så mycket erfarenhet är det viktigt att du får fram mycket av det du kan erbjuda och därför är vår mall ”informativ” perfekt för dig. Beskriv vad du lärt dig både i eventuella tidigare sommarjobb och i skolan lite mer ingående för att ge arbetsgivaren en bra bild av vad du kan erbjuda. Kombinera också det med ett bra och tydligt personligt brev och dina chanser till jobbet ökar väldigt mycket.

Alla vår mallar är skapta i Word och därmed enkla att redigera i. Så, du lägger enkelt till avsnitt du vill ha med, byter typsnitt eller klistrar in en bild om du önskar så. Du laddar ner den gratis nedan.

Filformat: .docx
Storlek: 139 kB
Version: 1.1
Nedladdning: Gratis

FLER MALLAR SOM KAN PASSA GYMNASIELEVER

Word-mallar som är gratis att ladda ner

Enkel CV mall
Mall skriva cv
Snygg och gratis cv-mall

Bra tips för dig som är gymnasieelev och ska söka jobb

Att tänka på när du ska söka jobb

  • Se till att hålla ditt CV kort och att göra din beskrivningar så kortfattade som möjligt samtidigt som du säljer in dig själv. Tänk på att läsaren förmodligen kommer läsa väldigt många brev och helst vill fånga det viktigaste direkt. Har du massor av text är det lätt att de missar det. Du har ju sedan brevet på dig att vara mer utförlig i vad du åstadkommit och vad som driver dig.
  • Hur ofta googlar du på någon du ska träffa för första gången? Förmodligen varje va? Det gör garanterat den som blir nyfiken på din ansökan också. Så se till att inte ha en hemlig Facebook-sida där endast seriösa bilder syns och gör även så med andra sociala medier du är med på.
  • Se till att nyttja din sammanfattning till att lyfta delar som passar just det jobb du ska söka. Du kopplar sedan det du skriver i ditt CV med profil, erfarenheter, utbildning och färdigheter på ett snyggt sätt till ditt personliga brev. Det kommer att ge ett väldigt seriöst och genomarbetet intryck.

Titta gärna igenom resten av våra kloka CV-tips innan du börjar skriva ditt CV.