CV-mall Kock

CV mall kock

Perfekt CV-mall för dig som söker jobb som kock

En perfekt mall för dig som söker jobb som kock på restaurang eller annat typ av företag/ställe. Mallen är enkel i sin layout och strular inte till det, det ska vara enkelt både för dig att fylla i och att läsa för mottagaren. Rent generellt är inte långa röriga CV:n något som restaurangfolk vill läsa (eller ja, vem vill det?) och det är därför viktigt att hålla det kort och luftigt.

Denna CV-mall är framtagen av vår expert för att passa olika typer av yrken, och då bland annat kock. Den är både stilren i sin design men har en lite traditionell känsla över sig. Kock cv mall har alla de delar du behöver för en klockren jobbansökan till ditt drömkök.

Alla vår mallar är skapta i Word och därmed enkla att redigera i. Så, du lägger enkelt till avsnitt du vill ha med, byter typsnitt eller klistrar in en bild om du önskar så. Du laddar ner den gratis nedan.

Filformat: .docx
Storlek: 62 kB
Version: 1.0
Nedladdning: Gratis

Bra tips för dig som ska skriva CV för ansökan till Kock

Att tänka på när du ska söka jobb

  • Din utbildning. Har du gått i kockskola och har du varit lärling på någon restaurang? Då ska du få med det och vad du lärt dig där.
  • All din erfarenhet som kock. Ja det är givet i alla ansökningar. Skriv ner vad du har haft för tidigare jobb som kock, vad du bidragit med och vilka resultat du uppnått. Få gärna med vilka olika typer av världskök du arbetat med om du tror det bidrar till ökade chanser.
  • Se till att hålla ditt CV kort och att göra din beskrivningar så kortfattade som möjligt och få med det viktigaste redan i den sammanfattande inledningen. Söker du jobb på en Michelin-restaurang och har jobbat på en förut? Skriv det då direkt. Söker du till ett skolkök och har tidigare arbetet på förskola, ja då ska du ha med det direkt.
  • Hur sticker du ut? Få kort med vad som gör just dig till en fantastisk kock i ditt CV, och utveckla det än mer i det personliga brevet.
  • Ditt digitala liv. Ett tips vi har med för alla yrken då det gäller vem du än är och vad du än söker för jobb. Hur ofta googlar du på någon du ska träffa för första gången? Förmodligen varje gång va? Det gör garanterat den som blir nyfiken på din ansökan också. Så se till att ha en hemlig Facebook-sida där endast seriösa bilder syns och gör även så med andra sociala medier du är med på. Har du en Linkedin-sida, se till att den är maximerad för den typ av jobb du är intresserad av.

FLER MALLAR SOM KAN PASSA EN KOCK

Word-mallar som är gratis att ladda ner

Enkel CV mall
Mall skriva cv
Snygg och gratis cv-mall

Titta gärna igenom resten av våra kloka CV-tips innan du börjar skriva ditt CV.