CV-mall Sommarjobb

Gratis CV-mall

CV-mall för dig som söker sommarjobb

En perfekt mall för dig som studerar och vill söka sommarjobb. Mallen är enkel, tydlig, stilren och lyfter fram utbildningen extra mycket för att passa dig som studerande med liten eller ingen arbetslivserfarenhet.

Denna CV-mall är framtagen av våra experter för att passa bland annat dig som söker sommarjobb. Den är stilren och enkel i sin design men har en lite av traditionell känsla över sig. Sommarjobb cv mall har de viktigaste delarna för ett framgångsrikt jobbsökande och innehåller en sammanfattning för att beskriva dig själv och dina mål där du snabbt kan fånga läsarens intresse, extra viktigt för alla med begränsad erfarenhet. Mallen innehåller även de självklara delarna som arbetserfarenhet och utbildning med extra fokus på dina kurser och kunskaper och färdigheter du fått genom skolan.

Alla vår mallar är skapta i Word och därmed enkla att redigera i. Så, du lägger enkelt till avsnitt du vill ha med, byter typsnitt, ändrar färger eller klistrar in en bild om du önskar så. Du laddar ner den gratis nedan.

Filformat: .docx
Storlek: 22 kB
Version: 1.0
Nedladdning: Gratis

FLER MALLAR SOM KAN PASSA FÖR SOMMARJOBB

Word-mallar som är gratis att ladda ner

Enkel CV mall
Mall skriva cv
Snygg och gratis cv-mall

Bra tips för dig som ska skriva CV för ansökan till Sommarjobb

Att tänka på när du ska söka sommarjobb

  • Se till att hålla ditt CV kort och att göra din beskrivningar så kortfattade som möjligt. Tänk på att läsaren förmodligen kommer läsa väldigt många brev och helst vill fånga det viktigaste direkt. Har du massor av text är det lätt att de missar det. Du har ju sedan brevet på dig att vara mer utförlig i vad du åstadkommit och vad som driver dig.
  • Hur ofta googlar du på någon du ska träffa för första gången? Förmodligen varje va? Det gör garanterat den som blir nyfiken på din ansökan också. Så se till att inte ha en hemlig Facebook-sida där endast seriösa bilder syns och gör även så med andra sociala medier du är med på. Har du en Linkedin-sida, se till att den är maximerad för den typ av jobb du är intresserad av.
  • Du ska ju söka sommarjobb så se till att nyttja din sammanfattning till att lyfta delar som passar det jobb du ska söka. Du kopplar sedan det du skriver i ditt CV med profil, erfarenheter, utbildning och skills på ett snyggt sätt till ditt personliga brev. Det kommer att ge ett väldigt seriöst och genomarbetet intryck.

Titta gärna igenom resten av våra kloka CV-tips innan du börjar skriva ditt CV.