CV-mall Undersköterska

CV-mall undersköterska

Perfekt CV för dig som är undersköterska

En perfekt mall för dig som söker jobb som undersköterska inom vården. Mallen är stilren, snygg och passar yrkeskategorin och det finns även en mall och exempel på personligt brev som passar den.

Denna CV-mall är framtagen av vår expert för att passa bland annat dig som ska söka jobb till undersköterska. Den är både stilren i sin design men har en lite traditionell känsla över sig och du ändrar enkelt känslan genom att byte färg och/eller typsnitt. Undersköterska cv mall har de viktigaste delarna för ett framgångsrikt jobbsökande och innehåller en sammanfattning för att beskriva dig själv och dina mål där du snabbt kan fånga läsarens intresse. Mallen innehåller även de självklara delarna som arbetserfarenhet och utbildning men också en del där du kan beskriva dina särskilda kunskaper och färdigheter och därmed få glänsa lite.

Alla vår mallar är skapta i Word och därmed enkla att redigera i. Så, du lägger enkelt till avsnitt du vill ha med, byter typsnitt eller klistrar in en bild om du önskar så. Du laddar ner den gratis nedan.

Filformat: .docx
Storlek: 19 kB
Version: 1.0
Nedladdning: Gratis

FLER MALLAR SOM KAN PASSA EN UNDERSKÖTERSKA

Word-mallar som är både enkla och gratis att ladda ner

Enkel CV mall
Mall skriva cv
Traditionell CV mall

Bra tips för dig som ska skriva CV för ansökan till Undersköterska

Att tänka på när du ska söka jobb som undersköterska

  • Se till att hålla ditt CV kort och att göra din beskrivningar så kortfattade som möjligt. Tänk på att läsaren förmodligen kommer läsa väldigt många brev och helst vill fånga det viktigaste direkt. Har du massor av text är det lätt att de missar det. Du har ju sedan brevet på dig att vara mer utförlig i vad du åstadkommit och vad som driver dig.
  • Hur ofta googlar du på någon du ska träffa för första gången? Förmodligen varje va? Det gör garanterat den som blir nyfiken på din ansökan också. Så se till att inte ha en hemlig Facebook-sida där endast seriösa bilder syns och gör även så med andra sociala medier du är med på. Har du en Linkedin-sida, se till att den är maximerad för den typ av jobb och arbetsgivare du är intresserad av.
  • Du ska ju söka jobb som undersköterska så se till att nyttja din sammanfattning till att lyfta delar som passar just en som ska arbeta som det. Du kopplar sedan det du skriver i ditt CV med profil, erfarenheter, utbildning och särskilda färdigheter på ett snyggt sätt till ditt personliga brev. Det kommer att ge ett väldigt seriöst och genomarbetet intryck.

Titta gärna igenom resten av våra kloka CV-tips innan du börjar skriva ditt CV.