Alla CV-mallar

På denna sida hittar du garanterat en CV-mall för dig, vi har över 60 stycken och därmed landets största utbud av GRATIS mallar. Vi fyller ständigt på utbudet med nya snygga och effektiva mallar som kommer imponera när du söker nytt arbete. Du kan använda dem direkt som de är eller som inspiration och utgångspunkt om du vill skapa ett helt unikt CV.

Gratis CV-mall i Word.

Mallarna är, med några undantag, skapade i och för Word så för att de ska funka att redigera i måste du ha Microsoft Word på din dator. Har du inte det kan du enkelt köpa det på Microsofts hemsida. Se våra cv-mallar som ett stöd för när du ska söka nytt jobb och använd dem i kombination med våra tips för du på bästa sätt bör skriva ditt CV och personliga brev.  Kom ihåg att kopiera layouten, färgerna och typsnitten till det personliga brev du ska skriva för att skicka en enhetlig, och därmed proffsig, jobbansökan. Det finns även bra verktyg för att göra ditt CV-online för lite extra hjälp med layouten om du känner det behövs.

Top Notch

Top Notch CV mall

Effektiv

Enkel CV mall

Stjärnan

Klassisk och modern CV mall

Kandidaten

CV-mallar för ungdom med ambitioner

Våra fyra mest populära CV-mallar. De skiljer sig åt i design och funktion men har det gemensamma att de är vår mest nedladdade och framgångsrika mallar. Nedan finner du närmare 60 till riktigt bra CV:s!

 

Inspiration

curriculum vitae mall

Klassisk

Klassisk CV mall

Ren och fin

Snygg och enkel CV mall

Kronologisk

Kronologisk CV mall

Enkel Blandad

CV mall enkel

Easy Peasy

Enkel CV mall

Prickar

Skriv CV snabbt

Linjär

Enkel designad CV mall

Enkel och Kraftfull

Kraftfull CV

Toppen

CV mallar gratis

Erfaren

CV mall erfaren

Utförlig

Gratis CV

Pålitlig

CV mall gratis nedladdning

Okonstlad

Okonstlad CV mall

Informativ

Informativ CV mall

Framgång

CV mall framgång

Klassiskt Svart

Stilren CV mall

Enkel

Gratis CV mall

Traditionell

CV mall

Rutinerad

CV mall för den erfarne

Dessa CV-mallar är våra traditionella och överlag lite enklare mallar. De är enkla att följa och stilrena i sin design och ger ett seriöst intryck när du söker jobb.

Balans

Snygg modern CV mall

Service

CV-mall service

Galant

Galant CV mall

Indesign (Indd)

CV mall indesign

Business

CV mall business

Illustrator 1 (AI)

Illustrator CV mall

Style

Snygg modern CV mall

Illustrator 2 (AI)

Illustrator 2

De sex första i denna kolumn är designade word-mallar som är skapta för att få läsarens uppmärksamhet. De är snygga och genomtänkta och om de fylls i på ett klokt sätt, se gärna våra cv-tips, kommer de garanterat öka dina chanser att få komma på intervju. Mallarna kräver lite mer av användaren.

Den femte är en mall för CV och personligt brev skapad i och för Indesign. Även denna är gratis att ladda ner.

De sista två CV-mallarna är skapade i och för Adobe Illustrator och kräver alltså detta program. Mallarna ger ett väldigt professionellt intryck har lite av en wow-faktor.

Studenten 1

Gratis CV-mall

Studenten 2

CV-mall Word

Aprikos

CV-mall i word-format

Kunskap

Gratis CV-mallar

De två första är mallar som särskilt passar studenter då de är anpassade efter utbildning mer än arbetslivserfarenhet.

De två sista är för yrken där kraven är höga och där det är bra att framhäva alla sina kunskaper, erfarenheter och egenskaper.

Smooth

Smooth

Modern Blå

Modern och snygg cv-mall

Karriär

CV-mall Word gratis

Jämvikt

Jobbansökan CV

Toppmallen

Perfekt CV

Elegant

Elegant CV-mall

Ledaren

CV ledare

Skapande

Skapande CV mall

Grönt är skönt

Gratis cv-mall i toppklass

Konstskola

Gratis CV-mall

Grå & Vit

CV-mall Word

Modernt CV

Gratis CV mall

Modernt CV

Vass och modern CV mall

På Pricken!

Modern och gratis CV mall

Formell Design

Design CV mall

Modern

Mall skriva cv

Moderna Bodil

Gratis CV-mall

Modern & Formell

Gratis CV-mall

Up & Coming

CV mall student

Enkel Design

Modern och enkel CV mall

Kandidaten

CV-mallar för ungdom med ambitioner

Webster

CV Web

Design Svart

Modern cv-mall

Turkos Box

Snygg och gratis cv-mall

Top Notch

Top Notch CV mall

Känsla & Stil

CV-mall gratis

Fokus

Snygg CV-mall

Moduler

Bästa CV-mallen

Stylish

Snygg och Gratis CV-mall

Unik CV-mall

Här lägger vi ut våra mest uppseendeväckande mallar med ett stilfull och unikt uttryck. Alla dessa mallar är i Word.

LÄS!

Du får ladda ner och använda dig av varje CV-mall utan kostnad. Du får även ändra i dem efter eget tycke. De får publiceras på bloggar under förutsättning att krediteras mallen och att en länk bifogas till berörda dokument. De får däremot inte användas i något som helst kommersiellt syfte på andra webbsidor utan vårt godkännande.
Undantag: Om du använder mallen för att söka arbete behöver du naturligtvis inte hänvisa till CV-mallar.net.

En majoritet av våra mallar är i formatet .docx vilket innebär att du behöver ha Microsoft Office 2007 eller senare för att kunna ladda ner dem.

Klicka på cv-bilden för att komma till mallens sida där du hittar viktig information om den och kan ladda ner den alldeles gratis, utan några som helst åtaganden eller restriktioner. 

Gratis CV-mall

Så använder du en CV-mall från CV-mallar.net

När du har valt en CV-mall hos oss och laddat ner den kommer du upptäcka att det finns förifyllda fält som kan skilja sig från mall till mall. Texten är en exempeltext och inte en färdig text för din jobbansökan, den är där för att du ska se hur ditt CV ser ut efter du fyllt i texten.
Mallarna är dock uppbyggda på liknande sätt och här kommer lite förslag på hur du bästa använder dem och utnyttjar dem till fullo för en riktigt skarp jobbansökan:

Profil/Sammanfattning

En kort sammanfattning om dig själv som du ska lägga energi på, här har du chansen att få läsarens uppmärksamhet direkt. Beskriv din yrkesprofil, inte dig som privatperson.

Arbetslivserfarenheter

Precis som det låter som skriver du om dina erfarenheter i dessa fält. Skriv kortfattat om din roll, dina eventuella ansvarsområden och dina lärdomar och resultat. Tänk på att förtydliga dina resultat och vad du lärt dig i ditt personliga brev.

Utbildning

Skriv vad du läst och var samt gör en kort beskrivning av utbildningen och vad du lärt dig. Gå inte in på enskilda kurser, är det något du vill framhäva har du möjlighet till det i en eventuell intervju.

Övriga Meriter

Finns det något annat du gör eller har gjort som kan vara en merit för jobbet du söker? Kan t.ex. vara ekonomiansvarig i bostadsrättsföreningen eller volontär i en välgörenhetsorganisation.

Skills/Färdigheter

I vissa av våra mallar har du möjlighet att göra en självskattningsdel och värdera dina kunskaper inom vissa områden. Tänk på att anpassa denna del efter jobbet du söker. Och, var alltid ärlig och objektiv.

Spara ner

Och så till sist, se till att spara ner ditt färdiga CV till en PDF. Skicka helst inte ett Word-dokument till arbetsgivaren.