Ladda ner en gratis CV-mall

Här hittar du garanterat en CV-mall för dig, vi har över 60 stycken och därmed landets största utbud av GRATIS cv-mallar. Vi fyller ständigt på utbudet med nya snygga och effektiva mallar som kommer imponera när du söker nytt arbete. Du kan använda dem direkt som de är eller som inspiration och utgångspunkt om du vill skapa en helt unik jobbansökan.

Ståtlig

Modern gratis CV mall

Top Notch

Top Notch CV mall

Stjärnan

Klassisk och modern CV mall

Effektiv

Enkel CV mall

Fyra av våra mest populära CV-mallar. De skiljer sig åt i design och funktion men har det gemensamma att de är några av våra mest nedladdade och framgångsrika mallar. Nedan finner du över 60 ytterligare riktigt bra CV:s!

Gratis CV-mall i Word.

Mallarna är, med några undantag, skapade i och för Word så för att de ska funka att redigera i måste du ha Microsoft Word på din dator. Har du inte det kan du enkelt köpa det på Microsofts hemsida. Se våra cv-mallar som ett stöd för när du ska söka nytt jobb och använd dem i kombination med våra tips för du på bästa sätt bör skriva ditt CV och personliga brev.  Kom ihåg att kopiera layouten, färgerna och typsnitten till det personliga brev du ska skriva för att skicka en enhetlig, och därmed proffsig, jobbansökan.

Kandidaten

CV-mallar för ungdom med ambitioner

Inspiration

curriculum vitae mall

Klassisk

Klassisk CV mall

Ren och fin

Snygg och enkel CV mall

Kronologisk

Kronologisk CV mall

Toppen

CV mallar gratis

Stolthet

CV mall - modern, gratis, snygg

Easy Peasy

Enkel CV mall

Prickar

Skriv CV snabbt

Linjär

Enkel designad CV mall

Enkel och Kraftfull

Kraftfull CV

Informativ

Informativ CV mall

Sofistikerad

Modern och gratis CV mall

Erfaren

CV mall erfaren

Utförlig

Gratis CV

Pålitlig

CV mall gratis nedladdning

Okonstlad

Okonstlad CV mall

Skön Grön

Snygg och Gratis CV-mall verksamhetsutvecklare

Framgång

CV mall framgång

Flott Grått

Skriva CV - Gratis mall

Enkel

Gratis CV mall

Traditionell

CV mall

Rutinerad

CV mall för den erfarne

Dessa CV-mallar är våra traditionella och överlag lite enklare mallar. De är enkla att följa och stilrena i sin design och ger ett seriöst intryck när du söker jobb.

Balans

Snygg modern CV mall

Service

CV-mall service

Galant

Galant CV mall

Indesign (Indd)

CV mall indesign

Business

CV mall business

Illustrator 1 (AI)

Illustrator CV mall

Style

Snygg modern CV mall

Illustrator 2 (AI)

Illustrator 2

De sex första i denna kolumn är designade word-mallar som är skapta för att få läsarens uppmärksamhet. De är snygga och genomtänkta och om de fylls i på ett klokt sätt, se gärna våra cv-tips, kommer de garanterat öka dina chanser att få komma på intervju. Mallarna kräver lite mer av användaren.

Den femte är en mall för CV och personligt brev skapad i och för Indesign. Även denna är gratis att ladda ner.

De sista två CV-mallarna är skapade i och för Adobe Illustrator och kräver alltså detta program. Mallarna ger ett väldigt professionellt intryck har lite av en wow-faktor.

Studenten 1

Gratis CV-mall

Studenten 2

CV-mall Word

Aprikos

CV-mall i word-format

Kunskap

Gratis CV-mallar

De två första är mallar som särskilt passar studenter då de är anpassade efter utbildning mer än arbetslivserfarenhet.

De två sista är för yrken där kraven är höga och där det är bra att framhäva alla sina kunskaper, erfarenheter och egenskaper.

Smooth

Smooth

Modern Blå

Modern och snygg cv-mall

Karriär

CV-mall Word gratis

Jämvikt

Jobbansökan CV

Toppmallen

Perfekt CV

Elegant

Elegant CV-mall

Ledaren

CV ledare

Skapande

Skapande CV mall

Grönt är skönt

Gratis cv-mall i toppklass

Konstskola

Gratis CV-mall

Grå & Vit

CV-mall Word

Modernt CV

Gratis CV mall

Modernt CV

Vass och modern CV mall

På Pricken!

Modern och gratis CV mall

2021

CV mall 2021 - modern och fräsch

Modern

Mall skriva cv

Moderna Bodil

Gratis CV-mall

Modern & Formell

Gratis CV-mall

Up & Coming

CV mall student

Enkel Design

Modern och enkel CV mall

Kandidaten

CV-mallar för ungdom med ambitioner

Webster

CV Web

Design Svart

Modern cv-mall

Turkos Box

Snygg och gratis cv-mall

Top Notch

Top Notch CV mall

Känsla & Stil

CV-mall gratis

Fokus

Snygg CV-mall

Moduler

Bästa CV-mallen

Stylish

Snygg och Gratis CV-mall

Unik CV-mall

Här lägger vi ut våra mest uppseendeväckande mallar med ett stilfull och unikt uttryck. Alla dessa mallar är i Word.

CV-mall för olika olika typer av jobb

Olika typer av mallar passar olika typer av yrken lite bättre. Vi ger förslag på vilka mallar du kan använda för bästa effekt för den typ av jobb du ska söka.

Det här bör du ha med i ditt CV

När du har valt en CV-mall hos oss och laddat ner den kommer du upptäcka att det finns förifyllda fält som kan skilja sig från mall till mall. Texten är en exempeltext och inte en färdig text för din jobbansökan, den är där för att du ska se hur ditt CV ser ut efter du fyllt i texten.
Mallarna är dock uppbyggda på liknande sätt och här kommer lite förslag på hur du bästa använder dem och utnyttjar dem till fullo för en riktigt skarp jobbansökan:

Kontaktuppgifter

Var oerhört noga med att få med dina kontaktuppgifter och kontrollera gärna mer än en gång att ditt telefonnummer och din mailadress är korrekt angivna. Det vore oerhört snopet om du missar intervjun p.g.a. felaktiga kontakuppgifter.

Profil/Sammanfattning

En kort sammanfattning om dig själv som du ska lägga energi på, här har du chansen att få läsarens uppmärksamhet direkt. Beskriv din yrkesprofil, inte dig som privatperson.

Arbetslivserfarenheter

Precis som det låter som skriver du om dina erfarenheter i dessa fält. Skriv kortfattat om din roll, dina eventuella ansvarsområden och dina lärdomar och resultat. Tänk på att förtydliga dina resultat och vad du lärt dig i ditt personliga brev.

Utbildningar

Skriv vad du läst och var samt gör en kort beskrivning av utbildningen och vad du lärt dig. Gå inte in på enskilda kurser, är det något du vill framhäva har du möjlighet till det i en eventuell intervju.

Skills/Färdigheter

I vissa av våra mallar har du möjlighet att göra en självskattningsdel och värdera dina kunskaper inom vissa områden. Tänk på att anpassa denna del efter jobbet du söker. Och, var alltid ärlig och objektiv.

Övriga meriter

Finns det något annat du gör eller har gjort som kan vara en merit för jobbet du söker? Kan t.ex. vara ekonomiansvarig i bostadsrättsföreningen eller volontär i en välgörenhetsorganisation.

5 tips för ett riktigt snyggt CV!

Det i särklass viktigaste för ett vinnande CV är att skriva ett riktigt bra innehåll med korta men tydliga och ärliga texter, det är därför väldigt viktigt att lägga mest tid på det. Men, det kan också vara viktigt att nå igenom bruset bland alla andra CV:s som skickas in för ett jobb genom att ha en layout som imponerar. Här går vi igenom vad du som jobbsökare kan tänka på för att få till ett riktigt snyggt CV:
 1. Välj en snygg CV-mall
  Slipp göra det hårda jobbet med ett tänka igenom layout och design genom att ladda ner en snygg mall. Vi på CV-mallar.net har landets största utbud av CV:s i Word. Du laddar ner dem gratis ovan.
 2. Ta en professionell CV-bild
  Välj en mall med profilbild och ta en snygg och proffsig bild till den. Ta inte en slarvig selfie utan lägg ner lite tid på ett få till en fin bild. Be gärna en vän hjälpa dig. Se gärna våra tips om hur du får till en perfekt CV-bild.
 3. Välj mall som passar jobbet du söker
  Det är alltid viktigt att skapa ett CV som passar jobbet du söker, både innehållsmässigt och layoutmässigt. Söker du exempelvis ett kreativt arbete så välj en mer kreativ mall.
 4. Ändra typsnitt så det passar din bransch
  Med en word-mall kan du ändra typsnittet med en enkel knapptryckning. Markera all text och välj sedan ett typsnitt som passar din bransch eller det företag som du söker dig till. Tänk på att typsnittet alltid ska vara lättläst och aldrig för spexigt, det gäller för alla branscher och företag.
 5. Hitta färger som passar dig som person och för det arbete du söker
  När du hittat en mall du gillar kan du enkelt ändra färgerna på det för att passa din egen smak och det arbete som du söker. Välj färg med omsorg för att det ska ge exakt det intryck som du vill ge.

Vanliga frågor om att skriva CV och om CV-mallar

Vad bör man alltid ha med i ett CV?

Det finns delar som alltid bör vara med och sedan de som kan vara bra att ha med beroende på vilken typ av jobb man söker. Det som alltid bör vara med är dock:

 • Namn och kontaktuppgifter
 • Arbetslivserfarenhet
 • Utbildningar/utbildningar
 • Språkkunskaper

Ska man ha med referenser i sitt CV?

Det finns olika teorier om det men vi skulle säga nej. Istället skriver du ”referenser lämnas på begäran”. Tänk också på att alltid tillfråga dina referenser innan en arbetsgivare får tillgång till deras kontaktuppgifter. Du vill både säkerställa att de kommer säga bra saker och att de inte blir överraskade över ett samtal.

Är en CV-mall i Word lika bra som ett CV du skriver online?

Det finns för- och nackdelar med dem bägge men tiden du lägger ner kommer alltid vara densamma, oavsett vad onlinetjänsterna hävdar. Det som tar tid är att formulera CV:t och att anpassa det efter varje tjänst. Fördelen med att ladda ner en mall i Word här på CV-mallar.net är att de är gratis medan onlineverktygen kostar pengar.

Är det svårt att använda en CV-mall i Word?

Nej, det är för det mesta väldigt enkelt. Däremot finns det de som kräver lite mer erfarenhet än andra. Våra mallar är gratis så du kan alltid testa dig fram, utan att det kostar dig mer eller mindre.

LÄS!

Du får ladda ner och använda dig av varje CV-mall utan kostnad. Du får även ändra i dem efter eget tycke. De får publiceras på bloggar under förutsättning att krediteras mallen och att en länk bifogas till berörda dokument. De får däremot inte användas i något som helst kommersiellt syfte på andra webbsidor utan vårt godkännande.
Undantag: Om du använder mallen för att söka arbete behöver du naturligtvis inte hänvisa till CV-mallar.net.

En majoritet av våra mallar är i formatet .docx vilket innebär att du behöver ha Microsoft Office 2007 eller senare för att kunna ladda ner dem.

Klicka på cv-bilden för att komma till mallens sida där du hittar viktig information om den och kan ladda ner den alldeles gratis, utan några som helst åtaganden eller restriktioner.