Alla CV-mallar

På denna sida hittar du alla våra 38 cv-mallar. Vi fyller ständigt på utbudet med nya snygga och effektiva mallar som kommer imponera när du söker nytt arbete. Du kan använda dem direkt som de är eller som inspiration och utgångspunkt om du vill skapa ett helt unikt CV.

CV-mallar i Word.

Mallarna är alla, med några undantag, skapade i och för Word så för att de ska funka att redigera i måste du ha Microsoft Word på din dator. Har du inte det kan du enkelt köpa det på Microsofts hemsida. Se våra cv-mallar som ett stöd för när du ska söka nytt jobb och använd dem i kombination med våra tips för du på bästa sätt bör skriva ditt CV och personliga brev.  Kom ihåg att kopiera layouten, färgerna och typsnitten till det personliga brev du ska skriva för att skicka en enhetlig, och därmed proffsig, jobbansökan.

Tre av våra CV-mallar är skapta för Adobe CS. Vi är unika som erbjuder gratis mallar även för de programmen då de alltid brukar komma med en relativt hög kostnad. Du ser under respektive mall vilket av Adobe-programmen som behövs för den. Det kan vara Indesign, Photoshop eller Illustrator.

Klicka på cv-bilden för att komma till mallens sida där du hittar viktig information om den och kan ladda ner den alldeles gratis, utan några som helst åtaganden eller restriktioner. 

CV-mall 1

CV-mall

CV-mall 5

Skriva CV - gratis mall

Klassisk

Klassisk CV-mall

Ren och fin

Enkel CV mall

CV-mall 2

CV-mall i Word

Prickar

Skriva CV mall

Linjär

Enkel CV-mall

Enkel och Kraftfull

CV-mall gratis

CV-mall 3

Gratis CV-mall

Enkel Blandad

Enke gratis CV-mall

Utförlig

Gratis mall word

Easy Peasy

CV-mall med bild

CV-mall 4

CV-mall

Enkel

Enkel CV mall

Traditionell

Traditionell CV mall

Toppen

cv mall word

Dessa CV-mallar är våra traditionella och lite enklare mallar. De är enkla att följa och stilrena i sin design och ger ett seriöst intryck när du söker jobb.

CV-mall 6

Gratis CV-mall

CV-mall 10 (Indd)

Erik CV+Brev

CV-mall 7

Gratis CV-mall

CV-mall 11 (AI)

CV-mall Adobe Illustrator

CV-mall 8

Kronologisk cv-mall

CV-mall 12 (AI)

Gratis CV-mall

CV-mall 9

CV-mall i Word

CV-mall 6-9 är våra designade word-mallar som är skapta för att få läsarens uppmärksamhet. De är snygga och genomtänkta och om de fylls i på ett klokt sätt, se gärna våra cv-tips, kommer de garanterat öka dina chanser att få komma på intervju.

CV-mall 10 är en mall för CV och personligt brev skapad i och för Indesign. Även denna är gratis att ladda ner.

CV-mall 11-12 är skapade i och för Adobe Illustrator och kräver alltså detta program. Mallarna ger ett väldigt professionellt intryck har lite av en wow-faktor.

CV-mall 13

Gratis CV-mall

CV-mall 14

CV-mall Word

CV-mall 15

CV-mall i word-format

CV-mall 16

Gratis CV-mallar

CV-mall 13-14 är mallar som särskilt passar studenter då de är anpassade efter utbildning mer än arbetslivserfarenhet.

CV-mall 15-16 är för yrken där kraven är höga och där det är bra att framhäva alla sina kunskaper, erfarenheter och egenskaper.

Turkos Box

Snygg och gratis cv-mall

Färggblock

Snygg CV-mall

Modern Blå

Modern och snygg cv-mall

Grönt är skönt

Gratis cv-mall i toppklass

Konstskola

Gratis CV-mall

Grå & Vit

CV-mall Word

Modern

Mall skriva cv

Moderna Bodil

Gratis CV-mall

Modern & Formell

Gratis CV-mall

Design Svart

Modern cv-mall

Smooth

Smooth

Unika mallar, här lägger vi ut våra mest uppseendeväckande mallar med ett stilfull och unikt uttryck. Alla dessa mallar är i Word.

LÄS!

Du får ladda ner och använda dig av mallarna utan kostnad. Du får även ändra i dem efter eget tycke. De får publiceras på bloggar under förutsättning att krediteras mallen och att en länk bifogas till berörda dokument. De får däremot inte användas i något som helst kommersiellt syfte på andra webbsidor utan vårt godkännande.
Undantag: Om du använder mallen för att söka arbete behöver du naturligtvis inte hänvisa till CV-mallar.net.

En majoritet av våra mallar är i formatet .docx vilket innebär att du behöver ha Microsoft Office 2007 eller senare för att kunna ladda ner dem.