CV 2024

CV mall 2021 - modern och fräsch

CV-mall som är helt rätt i tiden

Hur snygg är inte denna CV-mall? Dessutom prickar den av allt på listan över hur ett modernt och effektivt CV ska byggas upp. Den lyfter de viktigaste delarna men gömmer inte heller de delar som är en bonus för läsaren att ta del av. I ett modernt CV a´2021 behövs exempelvis inte läggas till massa personliga uppgifter så som adress och ålder utan det räcker med mail och telefonnummer. Givetvis går det dock att lägga till och det är enkelt med denna mall. Den är uppbyggd av textrutor som du enkelt fyller i, och kopierar om du önskar fler sidor eller mer text. Ladda ner mallen gratis nedan samt det tillhörande personliga brevet här!

Filtyp: .docx
Storlek: 85 kB
Version: 1.0
Nedladdning: Gratis

Anställningsintervju

Vanliga frågor under intervju

Känner du dig osäker inför anställningsintervjun? Se till att förbereda kloka svar på de vanligast förekommande frågorna som nästan alltid dyker upp.

Personligt brev

Personligt Brev

Att skriva det personliga brevet kan vara det jobbigaste i processen att söka nytt jobb. Vi ger dig tips & råd för att komma igång och skriva det perfekta brevet.

Skriva CV

Det är mycket att tänka på när man skriver CV för att få rekryterarens uppmärksamhet och gillande. Vi ger dig de bästa och viktigaste tipsen för att skriva ett perfekt CV.

Titta gärna igenom alla våra CV-tips innan du börjar skriva ditt CV.