CV-mall 4

Stilren CV mall

Gör det enkelt och snyggt med denna mall för Curriculum Vitae

Klassisk CV-mall som innehåller en profilbeskrivning, beskrivning av arbetsliv, utbildning och språkkunskaper samt en extra rubrik för förtroendeuppdrag eller liknande. Det här är en av våra mest populära mallar då den inte bara är stilren i sin design utan fyller alla behov man kan tänkas ha för sitt CV.

Det här är ett stilrent CV som kommer imponera på arbetsgivare och få din ansökan läst. För att sedan imponera med din ansökan och få komma på intervju rekommenderar vi att du följer våra tips och råd om hur du ska skriva det på bästa sätt.

Filtyp: .docx
Storlek: 19 kB
Version: 1.2
Nedladdning: Gratis

Anställningsintervju

Vanliga frågor under intervju

Känner du dig osäker inför anställningsintervjun? Se till att förbereda kloka svar på de vanligast förekommande frågorna som nästan alltid dyker upp.

Personligt Brev

Att skriva det personliga brevet kan vara det jobbigaste i processen att söka nytt jobb. Vi ger dig tips & råd för att komma igång och skriva det perfekta brevet.

Skriva CV

Det är mycket att tänka på när man skriver CV för att få rekryterarens uppmärksamhet och gillande. Vi ger dig de bästa och viktigaste tipsen för att skriva ett perfekt CV.

Titta gärna igenom alla våra CV-tips innan du börjar skriva ditt CV.