CV-mall 5

Enkel CV mall

Enkel och tydlig mall för dig som ska skriva CV.

Vi gör det enkelt för dig att skriva CV på ett bra och professionellt. Visa, med denna mall, upp dig med en bild, berätta om dina arbetslivserfarenheter och vilka utbildningar du gått med denna CV-mall i Word. I mallen har du även möjlighet att beskriva diverse privata åtaganden, som t.ex. föreningsledare eller dylikt, vilket kan vara bra att göra rekryterare uppmärksam på.

Tänk på att inte ha med en ”Övrigt”-rubrik i ditt CV då det inte berättar någonting för den som läser rubriken. Var istället mer specifik och använd en rubrik liknande den i vår mall.

Passar inte denna mall dig har vi fler cv-mallar som är gratis att ladda ner och inte har några vattenstämplar. Det ska inte kosta pengar att söka jobb!

Filtyp: .docx
Storlek: 130 kB
Version: 1.1
Nedladdning: Gratis

 

Anställningsintervju

Vanliga frågor under intervju

Känner du dig osäker inför anställningsintervjun? Se till att förbereda kloka svar på de vanligast förekommande frågorna som nästan alltid dyker upp.

Personligt Brev

Att skriva det personliga brevet kan vara det jobbigaste i processen att söka nytt jobb. Vi ger dig tips & råd för att komma igång och skriva det perfekta brevet.

Skriva CV

Det är mycket att tänka på när man skriver CV för att få rekryterarens uppmärksamhet och gillande. Vi ger dig de bästa och viktigaste tipsen för att skriva ett perfekt CV.

Titta gärna igenom alla våra CV-tips innan du börjar skriva ditt CV.