CV-mall Illustrator

CV mall adobe illustrator

CV-mall skapad i och för Adobe Illustrator

En mall för din ansökan med det lilla extra. Eller kanske till och med det stora extra. Den innehåller en kort beskrivning av dig och dina mål (en sammanfattning), beskrivningar av arbeten och utbildning, självskattning av dina kunskaper och egenskaper, en del för eventuella utmärkelser och slutligen en bildlig beskrivning av dina fritidsintressen.

CV-mallen är komplex men ändå enkel. Den ger läsaren en snabb överblick över dina erfarenheter, kunskaper och framgångar. Använder du dig av denna mall kommer du garanterat få uppmärksamhet och öka dina möjligheter att få komma på en intervju.

Denna CV-mall kräver att du har programmet Adobe Illustrator. Om du inte har det idag kan du testa det gratis en månad. 

Observera att filen du öppnar är en pdf-fil som du sedan sparar och efter det öppnar i Illustrator för redigering.

Filtyp: .pdf
Storlek: 349 kB
Version: 1.1
Nedladdning: Gratis

Anställningsintervju

Vanliga frågor under intervju

Känner du dig osäker inför anställningsintervjun? Se till att förbereda kloka svar på de vanligast förekommande frågorna som nästan alltid dyker upp.

Personligt Brev

Att skriva det personliga brevet kan vara det jobbigaste i processen att söka nytt jobb. Vi ger dig tips & råd för att komma igång och skriva det perfekta brevet.

Skriva CV

Det är mycket att tänka på när man skriver CV för att få rekryterarens uppmärksamhet och gillande. Vi ger dig de bästa och viktigaste tipsen för att skriva ett perfekt CV.

Titta gärna igenom alla våra CV-tips innan du börjar skriva ditt CV.