Modernt CV

Modern CV mall - gratis

Gratis modern CV-mall

Ett CV med det lilla extra. En modern CV-mall innehåller ofta en del med en självskattning för att läsaren ska få en bild av hur du uppskattar dina färdigheter. Det ger dem en snabb förståelse för vad du kan bidra med. Tänk på att vara ärlig i din uppskattning, det kommer fram sedan ändå. Välj ut egenskaper och färdigheter som passar tjänsten du söker och välj dem där du ser dig själv som riktigt bra.

Den här CV-mallen är komplex men ändå ganska enkel. Den ger läsaren en snabb överblick över dina erfarenheter, kunskaper och framgångar. Det här CV:t kommer fånga läsarens uppmärksamhet så fyller du det med bra text kommer dina chanser vara riktigt goda att få komma på intervju. Läs gärna igenom våra CV-tips för en extra bra ansökan. Vi har döpt filen till CV Arkitekt men den funkar för många olika typer av tjänster.

Filtyp: .doc
Storlek: 27 kB
Version: 1.0
Nedladdning: Gratis

Anställningsintervju

Vanliga frågor under intervju

Känner du dig osäker inför anställningsintervjun? Se till att förbereda kloka svar på de vanligast förekommande frågorna som nästan alltid dyker upp.

Personligt Brev

Att skriva det personliga brevet kan vara det jobbigaste i processen att söka nytt jobb. Vi ger dig tips & råd för att komma igång och skriva det perfekta brevet.

Skriva CV

Det är mycket att tänka på när man skriver CV för att få rekryterarens uppmärksamhet och gillande. Vi ger dig de bästa och viktigaste tipsen för att skriva ett perfekt CV.