Rutinerad

CV mall för den erfarne

CV-mall för den rutinerade

En CV-mall som är perfekt för den erfarne och rutinerade med en del arbetserfarenhet. Detta CV ger ett seriöst och strukturerat intryck samtidigt som den är modern och lättläst. Vi blir väldigt förvånade om inte denna layout imponerar på den som läser din ansökan. Mallen som är på två sidor innehåller alla nödvändiga element och är väldigt lätt att redigera. Lägg till fler avsnitt, byt typsnitt eller färger med ett klick så du får den precis som du vill ha den. Vill du ha hjälp med att byta färger finns denna mall i olika färgkombinationer. Lycka till med din ansökan!

Filtyp: .docx
Storlek: 150kB
Version: 1.0
Nedladdning: Gratis

Anställningsintervju

Vanliga frågor under intervju

Känner du dig osäker inför anställningsintervjun? Se till att förbereda kloka svar på de vanligast förekommande frågorna som nästan alltid dyker upp.

Personligt brev

Personligt Brev

Att skriva det personliga brevet kan vara det jobbigaste i processen att söka nytt jobb. Vi ger dig tips & råd för att komma igång och skriva det perfekta brevet.

Skriva CV

Det är mycket att tänka på när man skriver CV för att få rekryterarens uppmärksamhet och gillande. Vi ger dig de bästa och viktigaste tipsen för att skriva ett perfekt CV.

Titta gärna igenom alla våra CV-tips innan du börjar skriva ditt CV.