Ståtligt CV

Modern gratis CV mall

Modern, gratis och ståtlig CV-mall

En otroligt snygg CV-mall för den som verkligen vill gå all-in på sitt CV. Modern, snygg, professionell och ja, ståtlig. Detta CV innehåller alla viktiga delar och tillsammans med det tillhörande personliga brevet skapar det en jobbansökan med det lilla extra. Mallen är uppbyggd på två sidor men du lägger enkelt till fler sidor, eller drar bort en om du önskar det. På ett snyggt sätt lyfter den fram dina erfarenheter, utbildningar och fritidsintressen. Det finns även inledande sammanfattning som det är bra lägga lite extra tid på. Ladda ner gratis nedan.

Filtyp: .docx
Storlek: 150kB
Version: 1.0
Nedladdning: Gratis

Anställningsintervju

Vanliga frågor under intervju

Känner du dig osäker inför anställningsintervjun? Se till att förbereda kloka svar på de vanligast förekommande frågorna som nästan alltid dyker upp.

Personligt brev

Personligt Brev

Att skriva det personliga brevet kan vara det jobbigaste i processen att söka nytt jobb. Vi ger dig tips & råd för att komma igång och skriva det perfekta brevet.

Skriva CV

Det är mycket att tänka på när man skriver CV för att få rekryterarens uppmärksamhet och gillande. Vi ger dig de bästa och viktigaste tipsen för att skriva ett perfekt CV.

Titta gärna igenom alla våra CV-tips innan du börjar skriva ditt CV.