Top Notch

Top Notch CV mall

Gratis CV-mall i Word med det lilla extra

Det här är en av våra riktiga toppmallar som garanterat kommer fånga läsarens uppmärksamhet. Den består av två kolumner där den vänstra innehåller bild, kontaktuppgifter och en sammanfattning av dig och dina mål. I den högra finns färdiga fält för dina arbetslivserfarenheter och dina utbildningar och om du vill lägga till exempelvis frivilligarbete i förening kopierar du enkelt dessa fält och lägger efter.

Riktigt snygg CV-mall och precis lika gratis som alla andra hos oss. Denna ökar helt säkert dina chanser till drömjobbet, lycka till med din ansökan!

Filtyp: .docx
Storlek: 154 kB
Version: 1.0
Nedladdning: Gratis

Anställningsintervju

Vanliga frågor under intervju

Känner du dig osäker inför anställningsintervjun? Se till att förbereda kloka svar på de vanligast förekommande frågorna som nästan alltid dyker upp.

 

Personligt Brev

Att skriva det personliga brevet kan vara det jobbigaste i processen att söka nytt jobb. Vi ger dig tips & råd för att komma igång och skriva det perfekta brevet.

 

Skriva CV

Det är mycket att tänka på när man skriver CV för att få rekryterarens uppmärksamhet och gillande. Vi ger dig de bästa och viktigaste tipsen för att skriva ett perfekt CV.

 

Titta gärna igenom alla våra CV-tips innan du börjar skriva ditt CV.