CV:s för Pages

På den här sidan hittar du alla våra CV-mallar för Pages för dig som använder Mac och inte PC.  Alla våra Pages-mallar är professionella, snygga och enkla att redigera. En väldigt bra utgångspunkt för en jobbansökan som ska imponera på rekryterare. Ladda ner dem gratis nedan.

Gratis CV-mall i Pages.

Alla mallar på denna sida är skapa för Pages. Har du inte det kan du enkelt och gratis ladda ner det i Apples butik.  Våra CV-mallar är ett bra stöd när du ska söka nytt jobb. Kombinera dem med våra tips om att skriva ditt CV och personliga brev.  

Top Notch

CV mall för den erfarne

Enkel

Gratis CV pages

Stjärnan

Klassisk och modern CV mall

Kandidaten

CV-mallar för ungdom med ambitioner

Våra fyra mest populära Pages-mallar. De skiljer sig åt i design och funktion men är alla både populära och har visat sig mycket effektiva. Använd dem och skapa ett personligt brev i samma layout, lägg energi på ditt innehåll i ditt CV och brev, och du kommer vara flera steg närmare ditt drömjobb.

LÄS!

Du får ladda ner och använda dig av varje CV-mall utan kostnad. Du får även ändra i dem efter eget tycke. De får publiceras på bloggar under förutsättning att krediteras mallen och att en länk bifogas till berörda dokument. De får däremot inte användas i något som helst kommersiellt syfte på andra webbsidor utan vårt godkännande.
Undantag: Om du använder mallen för att söka arbete behöver du naturligtvis inte hänvisa till CV-mallar.net.

En majoritet av våra mallar är i formatet .docx vilket innebär att du behöver ha Microsoft Office 2007 eller senare för att kunna ladda ner dem.

Klicka på cv-bilden för att komma till mallens sida där du hittar viktig information om den och kan ladda ner den alldeles gratis, utan några som helst åtaganden eller restriktioner.