F.A.Q.

Undrar du över något finner du det kanske här

Vi har sammanställt några vanliga frågor och svar gällande CV-mallar.net och även några frågor vi kan tänka oss dyker upp. Hittar du inte svaret på just din fråga är du mer än välkommen att kontakta oss.

 

Hur laddar jag ner en CV-mall?

Det gör du genom att klicka på ”Gratis” på den aktuella CV-sidan. Gratis-texten är grön.

 

Jag kan inte ladda ner filen. Vad gör jag för fel?

Vissa av våra dokument är .doc medan majoriteten är i .docx. Har du en gammal version av Windows kan du inte ladda ner .docx.

Har du en version med .docx men det ändå inte fungerar, vänligen kontakta oss så ska vi kan undersöka om felet ligger hos oss.

 

Jag är osäker på om mitt CV duger. Kan ni kolla det åt mig?

Vi har för tillfället inte möjlighet att titta på det utan vi rekommenderar att du låter någon du tror kan ge dig ärlig feedback kika på det. Om efterfrågan skulle visa sig hög kan vi dock omvärdera detta och börja erbjuda denna tjänst så skicka gärna ett mail med ditt önskemål till oss på roger[at]cv-mallar.net. Tänk på att byta ut t [at] mot @