Alle CV-maler

På denne siden finner du alle våre maler.

Klikk på bildet for å gå til nedlastingssiden. Les om CV-mal før du laster den ned så malene er forskjellige og passer for ulike yrker og mennesker. Også være klar over at de er strukturert på ulike måter, noen med tabeller, andre med tekstbokser og noen med begge.

Vi ønsker deg lykke til med din jobbsøking!

[insertmyadsense]

cv-malar gratis

Stilig 1

Stilig CV mal

Enkelt Bilde

Enkelt cv mal

Design 3

Design CV mal

Stilig 2

Stilig 2

Grunnleggende 1

Grunnleggende CV

Design 4

Gratis cv mal

Stilig 3

Stilig CV Mal

Kronologisk 1

Kronologisk

Stilig 1: Enkel, men elegant mal som passer de fleste typer arbeid, men spesielt for dem som ikke pålegge noen høyere krav på postsecondary (høyskole, universitet, etc.) opplæring.
Stilig 2: Classic mal som inneholder en profilbeskrivelse, beskrivelse av arbeid, utdanning og språkkunnskaper, og en ekstra tittel for stiftelser eller lignende. Stilig CV som vil gi et godt førsteinntrykk.
Stilig 3: Denne CV-mal er i utgangspunktet den samme som ovenfor med små forskjeller i oppsettet. Stilig CV som vil gi et godt førsteinntrykk.
Kronologisk 1: En kronologisk CV der du liste opp og beskrive dine tidligere jobber og studier. Krever en godt gjennomtenkt brev. Stilig svart / grønn layout som er sikker på å gi et godt førsteinntrykk.
Enkelt Bilde:  
Vis deg med et bilde, fortell oss om din arbeidserfaring og hvilke programmer du er borte. Modellen er også i stand til å beskrive de ulike private virksomheter som kan være nyttig å fortelle en rekrutterer.
Grunnleggende 1: Vi har kalt denne CV-mal til Base når den har et klassisk design og en like klassisk innhold. En kort beskrivelse av deg selv, beskrivelse av din arbeidserfaring, studier og andre erfaringer som kan være verdt å nevne for en rekrutterer.
Design 3-4: Vår Filmdraken mal. CV-mal der det er plass til å beskrive deg selv og dine mål, ditt tidligere arbeid og studier, og foreta egenvurdering.