Malene

cv-maler word

Her finner du gratis CV-maler som er opprettet i og for Word.

[insertmyadsense]

 

Vi tilbyr et stort antall CV-maler i ulike utførelser og for ulike typer arbeid. Alle våre maler er bygget i Word, men alle er laget på forskjellige måter. Noen er bygget med tabeller, noen med tekstbokser, noen med både tabeller og tekstbokser, mens andre er opprettet som en tekstflyt. De er laget med tekstflyt er absolutt den enkleste å bruke, men også resten av våre maler er bygget på en slik måte at du ikke skal måtte tenke på ”Word” teknologi og design, men fokuserer utelukkende på å skape en interessant og godt innhold.

Last ned.

Du laster enkelt inn i våre maler ved å klikke på den grønne knappen på siden av hver mal. Husk at alle filene er i Word-format, slik at du trenger Ordet i datamaskinen til å bruke malene på best mulig måte.

Noen regler.

Du kan laste ned og bruke maler uten kostnad. Du kan også endre seg i dem som du ønsker. De kan bli publisert på blogger følger  kreditert mal og at en kobling er knyttet til dokumentet. De bør ikke brukes til kommersielle formål andre nettsteder uten vår godkjenning.

Unntak: Hvis du bruker malen for å søke arbeid du ikke selvsagt referere til CV-mallar.net