Moderna CV-mallar

Gratis CV mall

Ladda ner en modern CV-mall

På den här sidan har vi samlat våra bästa moderna CV-mallar. Det är mallar som är nutida men samtidigt passar de flesta typer av roller och arbetsgivare. Mallarna uppdateras ständigt för att vara rätt i tiden och uppfylla de föränderliga förväntningar som rekryterare många gånger har. Ladda ner någon av våra moderna mallar nedan och imponera med ett riktigt snyggt och proffsigt CV. Komplettera med ett personligt brev i samma design.

Administratör

modern cv mall ingenjör

Studievägledare

CV mall 2021 - modern och fräsch

Butikssäljare

Modern och gratis CV mall

Undersköterska

Klassisk och modern CV mall

Kommunikatör

CV mall - modern, gratis, snygg

Utvecklare

CV mall framgång

Marknadsansvarig

Skriva CV - Gratis mall

Vad gör en CV-mall modern?

Det skiljer sig inte jättemycket mellan en modern CV-mall och en klassisk eller traditionell. Den främsta skillnaden är att en modern mall har ett utseende som är mer i tiden, som passar företag i framkant och som vill uppfattas som moderna.

Det här kan vara utmärkande drag för en sådant typ av CV:

  1. En snygg och bra profilbild. Se gärna tips på hur du tar en proffsig bild.
  2. Färgsättningen. Moderna mallar har ofta kontrasterande färger för att särskilja delar och skapa en mer iögonfallende approach.
  3. Ett mjukare typsnitt som passar både utskrift och digital läsning.
  4. Snygga ikoner för exempelvis kontaktuppgifter eller sociala kanaler.
  5. Delar där du på ett snyggt sätt kan estimera din kunskapsnivå.

Alla moderna CV-mallar innehåller inte alltid alla dessa delar men minst 2-3 av dem.

Våra CV-mallar på CV-mallar.net är alla enkla att redigera. Det betyder att du utan problem kan byta färger, storlek på rutor och välja ett typsnitt som du tycker passar bäst för att framhäva dig som person, men också vad du tror passar det företag som du söker dig till. Det är precis lika enkelt att göra allt detta i Word som att använda en dyr online-tjänst för att skapa ditt CV. Markera en ruta och byt färg eller markera din text och byt typsnitt. Alla med endast ett klick.

Ett modernt CV ska ha ett modernt personligt brev

Till varje CV ska det komma ett personligt brev där du mer ingående förklarar varför just du är rätt för den utlysta tjänsten. Här väver du samman dina erfarenheter med dina kompetenser, egenskaper och passioner. Tänk på att ditt personliga brev alltid ska vara i samma stil som ditt CV. Välj en passande layout och se till att färger och typsnitt är desamma för ett enhetligt CV med professionellt uttryck.