Om Oss

Målet med webbsidan

Vi vill hjälpa människor på deras väg mot anställning eller nya utmaningar. Målet är att tillhandahålla lättförståeliga tips och råd som ska ge de som söker jobb goda verktyg för att skriva en bra ansökan och att klara anställningsintervjuerna på bästa sätt.

CV-mallar.net drivs av mig, Lukas Sandgren. Jag är utbildad vid Stockholms Universitet och har en gedigen erfarenhet av och kunskap om den svenska arbetsmarknaden, skriftlig kommunikation och beteendevetenskap. Sidans tips och mallar är byggda på teorier inom de berörda områden och intervjuer med olika typer av experter. Det du läser på denna sida ska du känna dig trygg med, samtidigt ska de ses som rekommendationer och förslag snarare än kalla fakta.

Allt sidan erbjuder är och kommer alltid vara gratis. Vi säljer inga mallar och inte heller några tjänster. Viss annonsering med främst Google Adsense förekommer. Annonserna är noga filtrerade för att aldrig visa olämpligt innehåll. Skulle du mot förmodan ändå upptäcka någon sådan, kontakta oss gärna så åtgärdar vi det per omgående. Läs mer under våra villkor.

 

Kontakta oss gärna
admin[at]cv-mallar.net

 

Disclaimer
CV-mallar.net kan inte hållas ansvarig för hur materialet på denna webbsida används.

 

//Lukas Sandgren