Topplistan

Vi har listat några av våra favoritmallar bland våra över 50 mallar som vi tycker sticker ut lite extra. Alla dessa kombinerar snygg design med riktigt god struktur och har visat sig väldigt effektiva vid jobbsökande. Ja, det eller så gör det jobbet helt enkelt och skaffar dig en första intervju.

 

Top Notch CV mall

Top Notch

En CV-mall med lite wow-faktor som bara med sin layout kommer fånga läsarens uppmärksamhet. I kombination med rätt struktur och din genomtänka text, se gärna våra tips, kommer detta vara ett riktigt vinnande CV.

Vass och modern CV mall

Vasst CV

Snyggt, stilrent men ändå lättläst och mycket effektivt CV till din jobbansökan. Blir inte läsaren intresserad av denna blir vi mycket förvånade.

CV-mallar för ungdom med ambitioner

Kandidaten

Snygg, lekfull och effektiv CV-mall som passar extra bra för dig som är ung och har höga ambitioner. Går givetvis att använda även för dig som inte anser dig ung.

Klassisk CV-mall - pedagog

Klassisk

Detta CV hamnar på listan för att det är vår mest populära mall tillsammans med ”Effektiv”  och ibland är det ju så, det mest klassiska är det bästa. Det beror helt på vilken tjänst du söker. En stilren mall som gör jobbet helt enkelt!