Om våra Word-mallar

CV på engelska

Hos oss hittar du gratis cv-mallar skapade i och för bland annat Word.

Vi erbjuder ett stort antal CV-mallar i olika design och för olika typer av arbeten. Majoriteten av våra mallar är byggda i Word men de är skapade på olika sätt. Vissa är uppbyggda med tabeller, en del med textrutor, en del med både tabeller och textrutor medan andra är skapade som ett textflöde. De som är skapade som ett textflöde är absolut enklast att använda men även resten av våra mallar är byggda på ett sådant sätt att du inte ska behöva tänka på ”Word-teknik” och design utan fokusera helt på att skapa ett intressant och bra innehåll.

Övriga wordmallar.

För andra wordmallar rekommenderar vi www.word-mallar.com. De har massor av gratis mallar för olika ändamål så som fakturamall, samboavtal, testamente och många fler.

Nedladdning.

Du laddar enkelt ner våra mallar genom att klicka på den gröna knappen vid sidan av varje mall. Tänk på att alla filer är i Word-format så du behöver Word i din dator för att kunna använda mallarna på bästa sätt.

Lite regler.

Du får ladda ner och använda dig av mallarna utan kostnad. Du får även ändra i dem efter eget tycke. De får publiceras på bloggar under förutsättning att krediteras mallen och att en länk bifogas till berörda dokument. De får däremot inte användas i något som helst kommersiellt syfte på andra webbsidor utan vårt godkännande.

Undantag: Om du använder mallen för att söka arbete behöver du naturligtvis inte hänvisa till CV-mallar.net